Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πρόστιμο στη Madonna!

Τελικά η Marine Le Pen δεν έμεινε μόνο στα λόγια και μπήκε ανάμεσα σ' εκείνη και τη Madonna ο πατέρας της και το χρήμα. Για να θυμίσουμε το περιστατικό που συνδέει αυτές τις δύο γυναίκες, η 53χρονη τραγουδίστρια στη συναυλία της στο Τελ Αβίβ στα πλαίσια της περιοδείας για το καινούριο άλμπουμ της MDNA, όταν τραγουδούσε το κομμάτι έπαιζε στο video wall μία φωτογραφία της Le Pen με μια σβάστικα στο κούτελο της.
Η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, ανέφερε ότι οι καταλαβαίνει πως οι μεγάλες σε ηλικία γυναίκες κάνουν ακραία πράγματα για να προκαλούν και θα την περιμένουν άσχημες συνέπειες στην εμφάνιση της στο Παρίσι την 1η Ιουλίου.
Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter ,ο Jean Marie Le Per δεν το άφησε έτσι και σε συνεννόηση με την κόρη του, κινήθηκε νομικά εναντίον της Μαντόνα κι απαιτεί από την ποπ βασίλισσα και όλους όσους οργάνωσαν το σόου να πληρώσουν πρόστιμο ένα εκατομμύριο δολάρια στην οικογένεια τους.

Jazz βραδιά.

Ο συνθέτης, πιανίστας και αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός, μαζί με τους Σεραφείμ Μπέλλο στα τύμπανα και Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, παρουσιάζουν μια μοναδική βραδια jazz, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, στις 9.30 μ.μ., στην ταράτσα του Ιωνικού Κέντρου.
Σε ένα πρόγραμμα πλέον των δύο ωρών, το κοινό θα ακούσει κομμάτια και από τους τρεις δίσκους του Ψυχογιού και με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών της ελληνικής jazz σκηνής θα απολαύσει διαλόγους, αυτοσχεδιασμούς και διασκευές σε αγαπημένα jazz standards και σε μουσικές ταινιών από τον αμερικάνικο, ιταλικό και γαλλικό κινηματογράφο.

Οι The Killers - νέο άλμπουμ.

Το νέο άλμπουμ των The Killers αναμένεται το φθινόπωρο και θα έχει τον τίτλο "Battle Born".
Έχουν περάσει 5 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ "Day & Age" και από τότε τα μέλη του συγκροτήματος αφιερώθηκαν σε προσωπικές τους φιλοδοξίες.
"Γνωρίζαμε πως ήταν επικίνδυνο ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα. Απέχουμε μισή δεκαετία από την δισκογραφία. ο ήχος του νέου άλμπουμ θα έχει βάση και πάλι τα πλήκτρα." είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής της μπάντας Brandon Flowers.
"Τα τραγούδι είναι πολύ καλά. Ανυπομονώ να αρχίσουμε τις συναυλίες." δήλωσε ο ντράμερ Ronnie Vanucci.
Τον περασμένο Σεπτέμβρη τα μέλη της μπάντας είχαν αποκαλύψει πως το "Battle Born" θα ήταν κιθαριστικό άλμπουμ. Τώρα μαθαίνουμε πως θα έχει ως βάση τα πλήκτρα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Ας περιμένουμε να το ακούσουμε καλύτερα. Για την παραγωγή τις νέας του δισκογραφικής δουλειάς συνεργάστηκαν "γνωστοί" μας παραγωγοί όπως Stuart Price, Steve Lillywhite, Damian Taylor και Brendan O'Brien.

10 Ιουνίου 2012




 Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr