Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πέθανε ο Adam Yauch των Beastie Boys!

     
  

Απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών το ιδρυτικό μέλος των Beastie Boys, Adam Yauch (Adam Nathaniel Yauch / 5 Αυγούστου 1964 – 4 Μαΐου 2012).
Το 2009 ο Yauch είχε ανακοινώσει μέσω τις ιστοσελίδας του συγκροτήματος πως πάσχει από την ασθένεια του καρκίνου - στην περιοχή των σιελογόνων αδένων - και επρόκειτο να υποβληθεί σε θεραπεία.
Το όνομα του γράφτηκε πρόσφατα με χρυσά γράμματα στο Rock And Roll Hall Of Fame (Beastie Boys) και σύμφωνα με δηλώσεις των υπολοίπων μελών του γκρουπ, εκείνες τις ημέρες, η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί σημαντικά με αποτέλεσμα η είδηση του θανάτου του να ξαφνιάσει.
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1979 και μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει 3 βραβεία Grammy, 3 MTV Video Music Awards και έχει κυκλοφορήσει 8 άλμπουμ. Μεγάλες τους επιτυχίες τα τραγούδια "Brass Monkey", "(You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)", "Hey Ladies", "Ch-Check It Out", "Intergalactic" κ.α.
Ο Adam Yauch είχε ασπαστεί τον Βουδισμό και ήταν θερμός υποστηριχτής του κινήματος για την ανεξαρτητοποίηση του Θιβέτ       

 http://www.youtube.com/watch?v=WdgLMslbDuY         


                   

Iron Maiden

 

       Οι Iron Maiden είναι ένα Heavy Metal μουσικό συγκρότημα από την Αγγλία. Είναι από τους δημοφιλέστερους εκπροσώπους του Χέβι Μέταλ και ειδικά του New Wave of British Heavy Metal παγκοσμίως για πάνω από 25 χρόνια. Οι πωλήσεις τους ανέρχονται σε πάνω από 85 εκατομμύρια αντίτυπα, αν και ποτέ δεν είχαν στήριξη από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση ή τον ευρύτερο μουσικό τύπο. Κομμάτια όπως το The Τrooper,
http://www.youtube.com/watch?v=dTaD9cd8hvw
 Number of the Beast, Fear of the Dark, Run to the Hills και Hallowed be Thy Name αποτελούν ιστορικές στιγμές όχι μόνο για το metal αλλά και γενικά για την rock σκηνή. Στο ενεργητικό τους έχουν πολλές πρωτιές σε εμπορικό επίπεδο αλλά έχουν βραβευτεί πολλές φορές και από κριτικούς αλλά και από το κοινό.
Ιστορία
Δεκαετία του '70
Οι Iron Maiden ιδρύθηκαν στις 25 Δεκεμβρίου του 1975 από τον μπασίστα Steve Harris. Τα πρώτα χρόνια, η σύνθεση της μπάντας άλλαζε διαρκώς. Ένας από τους τραγουδιστές που πέρασαν από την μπάντα, ο Dennis Wilcock, έφερε στο συγκρότημα τον κιθαρίστα Dave Murray, ο οποίος είναι και σήμερα μέλος της μπάντας. Μετά από συνεχείς αλλαγές στις θέσεις του δεύτερου κιθαρίστα, του ντράμερ και του τραγουδιστή, με τη σύνθεση των Steve Harris στο μπάσο,  Dave Murray και Dennis Stratton στι κιθάρες, Clive Burr στα ντραμς και Paul Di'Anno στα φωνητικά, η μπάντα το Δεκέμβριο του 1979 υπογράφει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία EMI.

Δεκαετία του '80
Το 1980 κυκλοφορεί το ντεμπούτο της μπάντας με τίτλο Iron Maiden και η φήμη της μπάντας εξαπλώνεται. Τραγούδια όπως τα Phantom of the Opera, Running Free και το ομότιτλο παίζονται ακόμα και σήμερα στις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας. Την επόμενη χρονιά, με τον κιθαρίστα Adrian Smith στη θέση του Dennis Stratton, κυκλοφορεί το δεύτερο album της μπάντας, με τίτλο Killers, βασισμένο κυρίως σε υλικό που η μπάντα συνέθεσε πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου της. Η πεσμένη απόδοση του τραγουδιστή, όμως, Paul Di'Anno, λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών οδήγησε στην απόλυσή του στα μέσα της χρονιάς. Τη θέση του διαδέχτηκε ο πρώην τραγουδιστής των Samson, Bruce Dickinson. Η νέα σύνθεση κυκλοφόρησε το 1982 το The Number of the Beast, έναν από τους κορυφαίους heavy metal δίσκους όλων των εποχών. Η επιτυχία του δίσκου ήταν μεγάλη και συνοδεύτηκε από μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία. Τραγούδια όπως το ομότιτλο, το Run to the Hills και το Hallowed be thy Name θεωρούνται κλασικά heavy metal κομμάτια. Η μπάντα μόλις την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το επίσης σημαντικά επιτυχημένο Piece of Mind με τις επιτυχίες The Trooper και Flight of Icarus. Νωρίτερα, όμως, ο Clive Burr απολύθηκε από τη θέση του ντράμερ, την οποία διαδέχτηκε ο Nicko McBrain, αποτελώντας έκτοτε αναπόσπαστο μέλος του συγκροτήματος. Η μπάντα συνέχισε ακούραστα τη σύνθεση νέων κομματιών και το 1984 κυκλοφόρησε το Powerslave με επιτυχίες όπως το Aces High, το Two Minutes to Midnight και το 13-λεπτο Rime of the Ancient Mariner. Η περιοδεία που ακολούθησε διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο, με τη μπάντα να συμμετέχει σε μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Το 1986 κυκλοφορεί το Somewhere In Time, με κορυφαία στιγμή το single Wasted Years. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δίσκος Seventh Son of a Seventh Son, ο οποίος έφτασε μέχρι την πρώτη θέση στα βρετανικά charts, δείγμα της μεγάλης απήχησης της μπάντας.

Δεκακετία του '90
Το 1990 αποχώρησε ο κιθαρίστας Adrian Smith, λόγω διαφορών με τον μπασίστα Steve Harris, που αφορούσαν τη μουσική κατεύθυνση της μπάντας. Τη θέση του πήρε ο Janick Gers. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το No Prayer for the Dying με το Bring Your Daughter...To The Slaughter να ξεχωρίζει. Το 1992 κυκλοφορεί το Fear of the Dark με το αγαπημένο ομότιτλο, το Be Quick Or Be Dead, το From Here to Eternity και το Wasting Love να αποτελούν τα singles του δίσκου. Το 1993 ο τραγουδιστής Bruce Dickinson ανακοινώνει πως αποχωρεί από τη μπάντα για να αφοσιωθεί στην προσωπική του καριέρα. Ο αντικαταστάτης του, Blaze Bayley δίχασε τους φίλους της μπάντας. Για το λόγο αυτό, οι δύο δίσκοι που ηχογραφήθηκαν με τη νέα σύνθεση (The X Factor και Virtual XI έλαβαν τη μικρότερη θέση στα charts στην ιστορία της μπάντας. Το 1999 ο Blaze Bayley αποχώρησε από τη μπάντα και η επιστροφή των Bruce Dickinson και Adrian Smith σήμανε την έναρξη της νέας εποχής της μπάντας. Ο Janick Gers παρέμεινε στη μπάντα, έτσι η νέα και τρέχουσα σύνθεση αποτελείται από τους Bruce Dickinson, Steve Harris, Nicko McBrain, Dave Murray, Janick Gers και Adrian Smith.

Δεκαετία του '00
Το 2000 κυκλοφορεί το ντεμπούτο της επιστροφής του Bruce Dickinson, Brave New World, που δέχτηκε θετική ανταπόκριση από τους φίλους της μπάντας. Στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του δίσκου, ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε η ζωντανή εμφάνιση της μπάντας στο φεστιβάλ Rock in Rio της Βραζιλίας. Η μπάντα συνέχισε να είναι ενεργή και το καλοκαίρι του 2003 κυκλοφορεί το επίσης πολύ καλό Dance of Death. Το 2005 η μπάντα πραγματοποίησε την Eddie Rips Up the World Tour εκτελώντας ζωντανά υλικό μόνο από τους τέσσερις πρώτους δίσκους της. Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το 14ο album της μπάντας με τίτλο A Matter of Life and Death, συνοδευόμενο από μια ακόμα παγκόσμια περιοδεία. Το 2008 όμως η μπάντα πραγματοποίησε την Somewhere Back In Time Tour, το σέτλιστ της οποίας περιλάμβανε υλικό από τους κλασικούς δίσκους της μπάντας (Iron Maiden-Somewhere In Time) και το κομμάτι Fear of the Dark. Στάσεις της μπάντας στην περιοδεία μαγνητοσκοπήθηκαν και κυκλοφόρησαν στο DVD Flight 666.

Δεκαετία του '10 
Το 2010 κυκλοφορεί το The Final Frontier, ο 15ος δίσκος της μπάντας. Η επιτυχία του δίσκου ήταν τεράστια, καθώς έφτασε στην πρώτη θέση των charts σαράντα συνολικά χωρών. Η περιοδεία που ακολούθησε και βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει σχεδόν εκατό ζωντανές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο και θα ολοκληρωθεί στις 6 Αυγούστου του 2011. Παράλληλα, το single El Dorado χάρισε στην μπάντα το πρώτο της βραβείο Grammy.

http://www.youtube.com/watch?v=Eixbfj0VIWs

Δισκογραφία
 * 1980 - Iron Maiden
 * 1981 - Killers
 * 1982 - The Number Of The Beast
 * 1983 - Piece Of Mind
 * 1984 - Powerslave
 * 1986 - Somewhere In Time
 * 1988 - Seventh Son Of A Seventh Son
 * 1990 - No Prayer For The Dying
 * 1992 - Fear Of The Dark
 * 1995 - The X Factor
 * 1998 - Virtual XI
 * 2000 - Brave New World
 * 2003 - Dance Of Death
 * 2006 - A Matter of Life and Death
 * 2010 - The Final Frontier
 * 2011 - Ikarian liberty

http://en.wikipedia.org/                                       

Download free music!


AllMusicEvents.gr - Ο πληρέστερος οδηγός για Μουσικά Events, Parties & Cafe Bars - Clubs από όλη την Ελλάδα.

                   http://www.allmusicevents.gr/contact/download-music                             

5 Μαΐου 2012







  

       Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr                                    

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τα καλοκαιρινά μουσικα φεστιβαλ της Ευρώπης!

  Το καλοκαίρι, εκτός από παραλίες, freddo, νησιά, διακοπές και βουτιές, σημαίνει και φεστιβάλ. 

    Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ, βάση ονομάτων, φέτος είναι το Rock Werchter του Βελγίου. Διαρκεί τέσσερις μέρες, από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου. Τώρα από ονόματα τι θα έχει; Θα έχει Red Hot Chili Peppers, Cure, Pearl Jam, Snow Patrol, Florence + The Machine, Kasabian, Beirut, Editors, Mumford And Sons, XX, Garbage, Mastodon, Bat For Lashes, Skrillex, Noah And The Whale, Maccabees, Lana Del Ray, Temper Trap, Vaccines, Simple Minds, Noel Gallagher, Miles Kane και πολλούς ακόμα. Τα εισιτήρια είναι νορμάλ: 195 € για το τετραήμερο ενώ το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 79 €.
  Στην Ολλανδία, τώρα, υπάρχει το PinkPop. Είναι από 26 έως 28 Μαΐου και θα παίξουν οι Linkin Park, οι Cure, οι Keane, οι Mastodon, οι Soundgarden, οι Ting Tings, η Anouk, ο Bruce Springsteen με την E-Street Band, οι Asteroids Galaxy Tour και πολλοί ακόμα. Το εισιτήριο για το διήμερο κοστίζει 160 € με κάμπινγκ.
  Στην Αυστρία. υπάρχει το Nova Rock. Διαρκεί 3 ημέρες, από 8 Ιουνίου έως 10 Ιουνίου. Εκεί θα παίξουν οι Metallica, οι Linkin Park, οι Rise Against, οι Evanesence, ο Marilyn Manson, οι Slayer, οι Opeth, οι Kasabian, οι Limp Bizkit, οι Lamb Of God, οι Mastodon, ο Cypress Hill, οι Machine Head, οι Gaslight Anthem, οι Shinedown και αρκετοί ακόμα. Το εισιτήριο για το Σαββατοκύριακο κοστίζει 122 €. Στην Αυστρία, επίσης, λαμβάνει χώρα και το Frequency Festival, από 16 έως 18 Αυγούστου. Ουκ ολίγα μεγάλα ονόματα και εκεί. Killers, Placebo, Cure, Korn, Bloc Party, Black Keys, XX, Subways, Dandy Warholls, Parov Stelar, Maccabees, Cribs, Drums και μερικά ακόμα ονόματα. Το εισιτήριο κοστίζει 119 €.
  Λίγο πιο πέρα, στη Γερμανία, υπάρχει το Rock am Ring. Διαρκεί από 1η έως 3 Ιουνίου και θα έχει ονόματα για όλα τα γούστα. Metallica, Linkin Park, Offspring, Marilyn Manson, Evanesence, Crystal Castles, Kasabian, Keane, Motorhead, Soundgarden, Subways, Pete Doherty, Maccabees και πολλοί ακόμα θα εμφανιστούν επί σκηνής. Τα εισιτήρια για το Σαββατοκύριακο κοστίζουν 175 €. Στην ίδια χώρα υπάρχουν και άλλα τρία φεστιβάλ, το Rock Im Park, το Hurricane και το Southside, με τα ίδια ονόματα πάνω κάτω.
  Προς Αγγλία μεριά έχουμε πολύ και καλό πράγμα. Ξεκινάμε από το Download που γίνεται 8-10 Ιουνίου. Παρελαύνουν επί σκηνής οι Metallica, οι Rise Against, οι Nightwish, οι Prodigy, οι Megadeth, οι Black Sabbath, οι Lamb Of God, οι Soundgarden, οι Machine Head, οι Shinedown και αρκετοί ακόμα. Τα εισιτήρια για το Σ/Κ κοστίζουν 186,4 € (155 Λίρες) ενώ το ημερήσιο εισιτήριο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Στο Reading, έχουμε το ομώνυμο φεστιβάλ, που ξεκινάει 24 Αυγούστου και διαρκεί μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα. Με Foo Fighters, Paramore, Cure, Shins, Florence + The Machine, Bullet For My Valentine, Crystal Castles, Kasabian, Black Keys, Kaiser Chiefs, Gaslight Anthem, Cribs, Foster The People και πολλούς άλλους. Οι τιμή του εισιτηρίου για το Σαββατοκύριακο είναι περί τις 197,5 Λίρες. Υπάρχει επίσης το φεστιβάλ του Leeds που θα γίνει τις ίδιες ημερομηνίες, με τους ίδιους καλλιτέχνες, στις ίδιες τιμές.
Το T in the Park είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή. Είναι από 6 έως 8 Ιουλίου και θα έχει ονόματα τόσο της rock/alternative σκηνής όσο και της dance. Snow Patrol, Florence + The Machine, Kasabian, David Guetta, Kaiser Chiefs, New Order, Subways, Elbow, Nicki Minaj, Amy Macdonald, Stone Roses, Calvin Harris, Maccabees, Feeder, Temper Trap, Jessie J και πολλά περισσότερα καλά ονόματα και των δύο ειδών. Το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 93,2 € ενώ του Σ/Κ 210,4 €.
Πολύ καλή επιλογή αποτελεί και το Isle Of Wight Festival, επίσης στην Αγγλία. Διαρκεί 4 μέρες, από 20 έως 24 Ιουνίου. Εκεί θα παίξουν οι Pearl Jam, o Bruce Springsteen, οι Noah And The Whale, η Lana Del Ray, οι Best Coast, οι Primal Scream, οι Stranglers, οι Vaccines, οι Charlatans, o Miles Kane, o Noel Gallagher και αρκετοί ακόμη. Το εισιτήριο για το Σαββατοκύριακο κοστίζει 192,4 €.
  Στη Γαλλία υπάρχει το Hellffest, το οποίο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν πιο «σκληρό» ήχο. Guns And Roses, Megadeth, Within Temptation, Lamb Of God, Ozzy Osbourne, Machine Head, Lynyrd Skynyrd, Black Label Society, Motley Crue, Blue Oyster Cult, Uriah Heep και πολλά ακόμα σημαντικά ονόματα της σκηνής αυτής. Το εισιτήριο για το διήμερο κοστίζει 149 € και το φεστιβάλ διαρκεί από 15 έως 17 Ιουνίου.
  Προς Ιβηρική Χερσόνησο έχουμε κι εκεί πολύ πράγμα. Ξεκινάμε από το Primavera Sound Festival, στη Ισπανία, από τις 30 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου. Εκεί θα δεις Death Cab For Cutie, Cure, Franz Ferdinand, Bjork, Yann Tiersen, Beirut, XX, Justice, Rufus Wainwright, Saint Etienne, Afghan Whigs και πολλά ακόμα φρέσκα ονόματα. Το εισιτήριο για το Σαββατοκύριακο, είναι λίγο αλμυρό, κοστίζει 190 €.
  Στην Πορτογαλία, υπάρχει το Optimus Alive Festival, από 13 έως 15 Ιουλίου. Με σχετικά μικρό αλλά δυνατό lineup, μπορείς να δεις Radiohead, Cure, Kooks, Snow Patrol, Florence + The Machine, Mumford And Sons, Stone Roses, Noah And The Whale, Maccabees, Miles Kane, Martina Topley-Bird και άλλους. Εκεί το εισιτήριο για το Σαββατοκύριακο θα το βρεις, σε προσιτή τιμή, 105 €.
  Ιταλία, έχουμε το Heineken Jammin Festival, από 5 έως 7 Ιουλίου. Εκεί θα δεις επί σκηνής Red Hot Chili Peppers, Cure, Evanescence, Prodigy, Crystal Castles, Lostprophets, Enter Shikari, New Order, Seether, Pitbull, Chase And Status, Noel Gallagher και Gorillaz Soynd System. Μικρό lineup με τις τιμές ωστόσο να μην είναι ακόμα διαθέσιμες για άγνωστο λόγο.

Οποιος εχει λεφτα και ελευθερο χρονο ξεκινα απο τωρα τα ταξιδια του!
                            

Οι Duran Duran στις 6 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη!

        Οι Duran Duran ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιοδεία τους και στις 6 Ιουλίου θα βρίσκονται στην Ελλάδα, για μια και μόνο βραδιά Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την προώθηση του τελευταίου στούντιο άλμπουμ με τίτλο “All You Need Is Now”.
Το θρυλικό ποπ γκρουπ, που πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει στην τελετή έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, επέλεξε ως σημείο συνάντησης με τους θαυμαστές του την πόλη του Βορρά, την οποία θα επισκεφτεί για πρώτη φορά!
Την παραγωγή του 13ου άλμπουμ των Duran Duran, που περιλαμβάνει 14 τραγούδια (συν 3bonus) υπογράφει ο βραβευμένος με Grammy Mark Ronson.
Το συγκρότημα υπόσχεται στους θαυμαστές μια μαγική καλοκαιρινή εμφάνιση, με τραγούδια της τελευταίας του δουλειάς, καθώς και όλες τις κλασσικές επιτυχίες της μουσικής του πορείας.

  http://www.youtube.com/watch?v=c6n5hm0T2eI                                        

4 Μαΐου 2012

     




 
  Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr       
                                      

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Bobby Brown για Whitney !

            
              Bobby Brown: «Δεν είμαι εγώ αυτός που έβαλε τη Whitney στα ναρκωτικά»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο της Whitney Houston έδωσε ο πρώην σύζυγός της Bobby Brown και προσπαθεί να ανατρέψει το εις βάρος του κοινό αίσθημα ότι είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατό της, καθώς ο ίδιος της έμαθε τα ναρκωτικά. «Δεν έπαιρνα ναρκωτικά πριν γνωρίσω την Whitney» είπε στο «The Today Show» και τον Matt Lauer. «Κάπνιζα χόρτο, έπινα μπίρα αλλά δεν ήμουν αυτός που έμαθε τα ναρκωτικά στην Whitney».
Όπως ανέφερε, τα ναρκωτικά ήταν μέρος τη ζωής της πολύ προτού τη γνωρίσει. Παντρεύτηκαν το 1993, ενώ πήραν διαζύγιο το 2007.
«Είναι ανεξήγητο πώς μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι ήμουν εγώ αυτός που την οδήγησε στον εθισμό. Δεν είμαι εγώ η αιτία θανάτου της», πρόσθεσε ο Brown. Ο ίδιος, όπως λέει, είναι καθαρός από ναρκωτικά και πληγώθηκε πολύ όταν έμαθε για τον θάνατο της αγαπημένης του. Στην ερώτηση πώς αισθάνεται όταν ακούει ότι οι άνθρωποι που ήταν κοντά στην πρώην σύζυγό του λένε πως η ζωή της πήρε την κάτω βόλτα όταν γνώρισε τον Bobby Brown, ο καλλιτέχνης δηλώνει: «Αισθάνομαι απαίσια. Αλλά εγώ τα ξέρω διαφορετικά. Νομίζω πως αν κάποιος μας γνώριζε, αν κάποιος περνούσε χρόνο μαζί μας αντί να μας παρακολουθεί σαν να είμαστε σε μία φούσκα, θα ήξερε πώς αισθανόμασταν ο ένας για τον άλλο. Θα ήξεραν ότι ήμασταν ευτυχισμένοι μαζί».
Όσο για την τελευταία φορά που την είδε ζωντανή, ήταν μόλις μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό της: «Είχε αυτήν τη λάμψη που ήταν απίστευτη. Σκέφτηκα ότι πρέπει να τα πηγαίνει πολύ καλά γιατί φαινόταν πολύ πολύ καλά. Έμοιαζε να βρίσκεται σε καλή φάση».

3 Μαΐου 2012

   




     
      Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr                                       

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Musical από τον Ringo Starr και τον Dave Stewart

                                                   
Ο πρώην ντράμερ των Beatles, Ringo Starr και ο Dave Stewart θα γράψουν ενα μουζικαλ για το Broadway .Η συνεργασία του διάσημου καλλιτέχνη και τον κορυφαίο παραγωγό μουσικό και  τραγουδιστή τον Dave Stewart απο τους Eurythmics,σύμφωνα με την  Daily Express της Βρετανίαςο Ringo συνεργάστηκε με τον Stewart στο υλικό για το νέο του άλμπουμ, "Ringo 2012",αλλά έγραψαν και πολλά αλλα κομμάτια λόγω της πολύ  καλή συνεραγσία τους  και αποφάσισαν το επιπλέον υλικό, να γίνει μια παράσταση σε ενα στάδιο.
O Starr είπε στο περιοδικό Mojo, «Εγώ και ο Dave γράψαμε ενα μιούζικαλ , ένα πλήρες πράγμα ,με χαρακτήρες,  ιστορία, και πολλά τραγούδια. Εμείς το γράψαμε για το Broadway, αλλά πιο πιθανό είναι  να καταλήξουν [ως] μια ταινία ... αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Έχει να κάνει και με άλλους ανθρώπους."

Οι Duran Duran στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012

      Οι Duran Duran, οι Snow Patrol, οι Stereophonics και ο Paolo Nutini είναι μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί ότι θα εμφανιστούν στην εναρκτήρια τελετή των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την Τρίτη τη συμμετοχή των Duran Duran, που θα εκπροσωπήσουν την Αγγλία στις 27 Ιουλίου στο Hyde Park, όπου θα εμφανιστούν καλλιτέχνες απ’ όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Simon Le Bon δήλωσε ότι «αυτή η συμμετοχή θα είναι η καλύτερη στιγμή της τελευταίας δεκαετίας.                                             

Τσιμεντώνουν τον τάφο της Whitney Houston!

    
  Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τους κληρονόμους η έμπνευση των συγγενών να θάψουν τη Whitney Houston με τα αγαπημένα της κοσμήματα, αξίας 500.000 δολαρίων. Σε απόγνωση η μητέρα της Cissy Houston δίνει εντολή για μπετόν γύρω από τον τάφο!
Από την ημέρα της ταφής της στις 18 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, η μητέρα της Whitney πληρώνει ειδικούς φρουρούς προκειμένου να βρίσκονται στον τάφο της κόρης της 24 ώρες το 24ώρο στο Κοιμητήριο Fairview του New Jersey γιατί φοβάται ότι ληστές σχεδιάζουν ήδη επιχείρηση κλοπής των κοσμημάτων που έχουν ταφεί μαζί με την κόρη της. Το πρόβλημα όμως είναι πως δε μπορεί να πληρώνει τους φρουρούς εφ' όρου ζωής.
Η ντίβα ενταφιάστηκε με ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ένα σετ διαμαντένια σκουλαρίκια, δίπλα στη σωρό του πατέρα της John Russell Houston Jr. ο οποίος πέθανε το 2003.
«Η 78χρονη Cissy δεν έχει τα χρήματα να πληρώνει τους φρουρούς εφ' όρου ζωής», δήλωσε φίλος της οικογένειας στην εφημερίδα Daily Star ενώ ένας ειδικός στους ενταφιασμούς στο Χόλυγουντ φαίνεται πως δήλωσε πως αυτό είναι η μόνη λύση για να γίνει αδυνατη η κλοπή!
Η Cissy Houston εν τω μεταξύ, βρίσκεται αυτές τις μέρες σε συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους προκειμένου να κυκλοφορήσει σύντομα βιβλίο με «όλη την αλήθεια για την περιπετειώδη ζωή» της Whitney, η οποία βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα δωματίου του ξενοδοχείου Beverly Hilton στις 11 Φεβρουαρίου 2012. Η ίδια δήλωσε "Θέλω να σταματήσω τα ψέμματα, θα συμπεριλάβω και τα κακά και τα καλά, θα μιλήσω για θέματα για την εξάρτησή της αλλά και το γάμο της με τον Bobby Brown".                                            

2 Μαΐου 2012

        




     
       Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr                                   

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

“Burn It Down” των Linkin Park!

         Οι Linkin Park ανακοίνωσαν τον τίτλο του πέμπτου στούντιο άλμπουμ τους “Living Things” που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια, ανάμεσα στα οποία είναι και το “Burn It Down” που είναι ήδη διαθέσιμο για ακρόαση.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Kerrang! ο Chester Bennington δήλωσε ότι έχουν περιορίσει τους πειραματισμούς που έκαναν στο προηγούμενο άλμπουμ “A Thousand Suns”, το οποίο είχε αποσπάσει ανάμεικτες κριτικές από τους οπαδούς του συγκροτήματος.
«Έχουμε επιστρέψει σε πιο γνώριμες καταστάσεις, δουλέψαμε πολύ τον ήχο της κιθάρας χωρίς ωστόσο να πλησιάζει τόσο στη heavy metal μουσική», είπε ο τραγουδιστής.
Επίσης, αποκάλυψε ότι ο τίτλος του άλμπουμ συνοψίζει και το νόημα των στίχων των τραγουδιών, αφού αναφέρονται περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις.
Ο Mike Shinoda είπε σε συνέντευξή του στο NME.com: «Στους τελευταίους δίσκους το ενδιαφέρον μας είχε στραφεί σε παγκόσμια κοινωνικά θέματα, στα οποία δεν έχουμε γυρίσει την πλάτη. Απλά αυτό το άλμπουμ είναι πολύ πιο προσωπικό».
http://www.youtube.com/watch?v=BnQ3Crein_Y                                          

Παγκόσμια Ημέρα της Τζαζ Μουσικής !

    «Η τζαζ μιλάει για τη ζωή», έλεγε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τζαζ Μουσικής, η οποία γιορταζόταν στις 30 Απριλίου για πρώτη φορά.
Ο θρύλος της τζαζ, Μάιλς Ντέιβις έλεγε ότι είναι «ο ήχος ενός χαμένου χτύπου της καρδιάς, της κομμένης αναπνοής, ενός ξαφνικού χαμόγελου».
Η τζαζ δεν έχει γεωγραφικά όρια. «Αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ, ανήκει σε όλο τον κόσμο», αναφέρει στο μήνυμά της η UNESCO.
Δεν έχει, όμως, ούτε μουσικά όρια: βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό "ακροβατεί" ανάμεσα στην αυστηρή αρμονία και τη δημιουργική παραλλαγή.
«Τα χαρακτηριστικά της αυτά την κατέστησαν δύναμη θετικής κοινωνικής αλλαγής μέσα στην ιστορία. Και συνεχίζει και σήμερα. Έγινε η φωνή που υψώθηκε ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης. Αυτή η μουσική μιλάει τη γλώσσα της ελευθερίας, σημαντική για όλους τους πολιτισμούς. Γι' αυτό και η UNESCO καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ Μουσικής», αναφέρεται στο μήνυμα του οργανισμού.
«Η τζαζ ενώνει τους ανθρώπους, τους πολιτισμούς και τον κόσμο. Αυτό είναι το μήνυμά μας», καταλήγει.
Η UNESCO ανακήρυξε την 30η Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ Μουσικής το Νοέμβριο του 2011 στο Παρίσι. 
                                     http://www.youtube.com/watch?v=7hQuvnKrGhc                                  

Ακατάλληλη η Madonna!

                                                   
Μετά την πρεμιέρα του video clip του “Girl Gone Wild” της Madonna, το YouTube το έκρινε ως ακατάλληλο για ανηλίκους και απαγόρευσε στους χρήστες κάτω των 18 να έχουν πρόσβαση σε αυτό.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του YouTube, όποιο video clip περιέχει γυμνό και σεξουαλικά υπονοούμενα μπορεί να απαγορευτεί ή να περιοριστεί η πρόσβαση σε αυτό.
Το video clip του “Girl Gone Wild”, που περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ “MDNA”, καταδικάστηκε ως υπερβολικά «άσεμνο» γιατί η Madonna χορεύει ανάμεσα σε γυμνούς και ημίγυμνους άντρες χορευτές και μοντέλα.
Μια άλλη “ενοχλητική” για το YouTube σκηνή είναι όταν ένας άντρας αγγίζει το καβάλο του υπονοώντας την πράξη του αυνανισμού.
Εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε ότι το video παραβιάζει τις “συλλογικές κατευθυντήριες γραμμές”.
Η ομάδα της Madonna αναπροσαρμόζει τις απαγορευμένες σκηνές του “Girl Gone Wild”, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το μάρκετινγκ του νέου της άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.
Εκπρόσωπος της Madonna δήλωσε για την απαγόρευση: «Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτό είναι ένα πισωγύρισμα στη δεκαετία του ’90, όταν το MTV αρνήθηκε τη μετάδοση του “Justify My Love”».
Δείτε το video clip στο που εμφανίζει την ένδειξη, «Αυτό το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους σύμφωνα με τις Οδηγίες κοινότητας».
http://www.youtube.com/watch?v=tYkwziTrv5o

Motorhead-"The World Is Ours"-vol 1

           «Ο Κόσμος είναι δικός μας». Τίτλος όχι τυχαίος αφού εδώ και 36 χρόνια οι Motorhead διασκεδάζουν με τη μουσική και τις συναυλίες τους πολυάριθμους οπαδούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Βάση των ήδη αποτυπωμένων ντοκουμέντων, όταν είναι επί σκηνής είναι χάρμα ειδέσθε άρα κατά κάποιο τρόπο ο κόσμος τους ανήκει.
Θέλοντας λοιπόν να «γιορτάσουν» την κυκλοφορία τους του 2010, "The World Is Yours", αποφάσισαν όπως είθισται να περιοδεύσουν για να προωθήσουν το άλμπουμ. Μέρος του ηχητικού αυτού ντοκουμέντου αποτυπώνεται στο εν λόγω DVD. Αποφάσισαν να κινηματογραφήσουν τη συναυλία που έκαναν στο Caupolican Theatre της Χιλής την χρονιά που πέρασε, μία συναυλία που -βάσει των λεγομένων του drummer Mickey Dee σε γνωστό Ελληνικό περιοδικό πρόσφατα- ήταν η καλύτερη που είχαν βάσει ηχητικού αποτελέσματος αφενός αλλά και αφετέρου μια και δεν είχαν ποτέ παρουσιάσει οπτικό υλικό από την Νότια Αμερική ήταν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Την όλη δουλειά έχει επιμεληθεί ο Sam Dunn, ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα DVD "Global Metal", "Rush: Beyond The Lighted Stage", "Iron Maiden: Flight 666" και "Metal:A Headbanger’s Journey". Έτσι, λοιπόν, έχει κάνει τη συναυλία πιο πολύ σαν ταινία και όχι σαν ένα τυπικό DVD. Ίσως αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η εικόνα είναι ασπρόμαυρη, κάτι που δίνει περισσότερο κύρος και ωραία οπτική σε όλο το setlist.
Το ίδιο το group είναι ως συνήθως σε φόρμα. Αν περιμένετε κάτι άλλο, μάλλον με λάθος συγκρότημα ασχολείστε μια και οι Motorhead είναι από αυτούς που τα δίνουν όλα. Έτσι και εκείνη την βραδιά. Με ένα setlist που είχε παλιές και νέες επιτυχίες, κατάφεραν να κάνουν τον κόσμο να παραλληρεί. Όπως και στο πρόσφατο DVD των AC/DC, έτσι και εδώ ο κόσμος δείχνει να είναι λυσσασμένος για μουσική. Οι αντιδράσεις του σε όλα τα κομμάτια είναι εκπληκτικές κάνοντας την ατμόσφαιρα μοναδική και άξια λόγου. Το συγκεκριμένο live υλικό αποδεικνύει την χημεία μεταξύ μπάντας και οπαδών, αλλά και πόσο διψασμένο για rock n' roll είναι το κοινό της Νοτίου Αμερικής. Σίγουρα την σπίθα ανάβει το συγκρότημα αλλά η φωτιά διατηρείται από τον κόσμο.
Όσοι δείτε το DVD θα νιώσετε ότι βρίσκεστε κι εσείς στο κοινό ενώ θα διαπιστώσετε ότι οι Motorhead ακούγονται ακόμα φρέσκοι και δυνατοί. Άλλωστε όλοι ξέρουν ότι οι Motorhead πάντα αποδίδουν σαν έφηβοι και όχι βάσει της ηλικίας τους. Παρόλο που η εμφάνιση κρατάει μόνο 88 λεπτά, περνάνε τόσο γρήγορα και καλά που δεν θα το καταλάβεις, ίσως και λόγω της καλής παραγωγής που έχει γίνει. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει και από τον σκηνοθέτη με πολύ καλές λήψεις του κοινού και της μπάντας. Ξεχωρίζουν και είναι πράγματι απολαυστικές αυτές που δείχνουν κοινό και group μαζί, αλλά και η αρχή με τους οπαδούς να περιμένουν υπομονετικά να μπουν στον χώρο και τους ντόπιους -αρματωμένους σαν αστακούς- αστυνομικούς που περιφρουρούν τον χώρο. Να σημειωθεί ότι στα extras του DVD ο οπαδός θα μπορέσει να δει και αποσπάσματα από άλλες δύο εμφανίσεις τους στην Νέα Υόρκη με έξι τραγούδια και στο Manchester με οχτώ τραγούδια. Επίσης υπάρχουν και συνεντεύξεις των μελών από το Manchester, το Santiago και το Atlantic City. Να αναφερθεί τέλος για τους πιο φανατικούς ότι το όλο εγχείρημα έχει κυκλοφορήσει και σε μορφή διπλού CD, μονού Blu-ray αλλά και διπλού βινυλίου.
Θεωρώ πως η αξία των Motorhead είναι αδιαμφισβήτητη. Έτσι, δεν τίθεται ζήτημα να γραφτεί κάποιος καλός λόγος ή κάτι άλλο γι' αυτούς, αφού έχουν αποδείξει τι είναι και έχουν προσφέρει πολλά. Όσοι δεν έχουν δει ή ακούσει ζωντανά τους Motorhead έχουν μια καλή ευκαιρία να το κάνουν μέσα από τη συγκεκριμένη live κυκλοφορία, χωρίς όμως να αρκεί μόνο αυτή για να αποκρυσταλλώσουν γνώμη. Θα πάρουν απλά μια εικόνα και θα σχηματίσουν μια πρώτη άποψη. Εννοείται ότι αναμένεται με μεγάλη αγωνία και το δεύτερο μέρος για να τους ξανά απολαύσουμε ζωντανά.

 http://www.youtube.com/watch?v=BbmD7V-911I                                                

Συναυλίες τον Queen στην ευρώπη!

 Μετά την ακύρωση του Sonislhere Festival στη Βρετανία, οι Queen με τον Adam Lambert, που επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ, αποφάσισαν να δώσουν δύο συναυλίες στο Λονδίνο, θέλοντας να «αποζημιώσουν» όσους θα τους έβλεπαν στο φεστιβάλ, αλλά και δύο ακόμα στην ανατολική Ευρώπη. Η πρώτη συναυλία των Queen με τον Lambert θα δοθεί στη Μόσχα στις 30 Ιουνίου, και άλλη μία στο Κίεβο μαζί με τον Sir Elton John.Και άλλη μια στο Rock in Wroclaw Festival στης 7 ιουνιου στην Πολωνια. “Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ο Adam έχει πολύ μεγάλη γκάμα φωνής, όπως είχε και ο Freddie. Ο Adam είναι σε θέση να τον υποκαταστήσει. Είναι ένα πραγματικό ταλέντο. Ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Πιστεύω ότι ταιριάζει και στη θεατρικότητά μας”, δήλωσε ο Roger Taylor στο Billboard.
http://www.youtube.com/watch?v=q6DAcA3RZDY                                                  

Elton John και David Furnish θελουν δεύτερο παιδί!


      Λένε ότι ο Elton John πρόκειται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. Ο τραγουδιστής και ο σύντροφός του, David Furnish -που απέκτησαν το γιο τους, Zachary, μέσω παρένθετης μητέρας τα Χριστούγεννα του 2010- θέλουν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί μέχρι το τέλος του χρόνου.
Όπως αποκάλυψε μια πηγή στη Daily Mirror: «Ο David και ο Elton δεν έκρυψαν ποτέ την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, και πιστεύουν ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή για ένα ακόμη παιδί. Μέχρι το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου, θα υπάρχει και τέταρτο μέλος στην οικογένεια John-Furnish. Είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι και λατρεύουν κάθε στιγμή που είναι γονείς».
Ενώ και οι δύο «συμμετείχαν» στη διαδικασία σύλληψης του Zach, το ζευγάρι δεν γνωρίζει ακόμη ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας.
Ο David είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε το παραμικρό στοιχείο για το ποιος είναι ο πατέρας. Τον κοιτάμε κάθε μέρα και για την ώρα έχει τη μύτη του Elton και τα δικά μου χέρια. Δεν μας νοιάζει. Είναι το παιδί μας. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι γερός και ευτυχισμένος και να παίρνει αγάπη.»
Σύμφωνα όμως με τη Daily Mirror, αυτή τη φορά σκοπεύουν να εξασφαλίσουν ότι το δεύτερο παιδί θα είναι του πατέρα που δεν τα κατάφερε την τελευταία φορά.    

                                       

Michael Jackson και Whitney Houston!

           Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Whitney Houston με τον Michael Jackson.
Φαίνεται πως είχαν στο παρελθόν σχέση πριν η Houston παντρευτεί τον rapper Bobby Brown.
Συνέντευξη του πρώην σωματοφύλακα και έμπιστου του Michael, Matt Fiddes στην εφημερίδα "The Sun" αποκαλύπτει ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν μια άκρως κρυφή σχέση η οποία κράτησε πολύ λίγο.
Ο Matt Fiddes, ισχυρίζεται πως οι δυο τους, είχαν μια πολύ καυτή σχέση το 1991, με τον Michael να θέλει μέχρι και να την παντρευτεί!
Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως για ένα διάστημα , η Whitney είχε μετακομίσει στην Neverland στο  αγαπημένο ράντσο του Jackson, και οι δυο τους ζούσαν σαν ένα κανονικό ζευγάρι.
Δυο εβδομάδες κράτησε η σχέση τους,και ύστερα η Whitney έδωσε τέλος στη σχέση τους.Ξανασυναντήθηκαν μια δεκαετία αργότερα, σε συναυλία στη Νέα Υόρκη, όπου ο Jackson γιόρταζε τα 30 χρόνια του στη μουσική, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι συγκινησιακά φορτισμένο.
Ο σωματοφύλακας τονίζει πως:
Ήταν και οι δύο χάλια, για να είμαι ειλικρινής.«Μοιράστηκαν τις τελευταίες τους αγκαλιές, ενώ ο Michael παρακαλούσε τη Whitney να απαλλαγεί από τα ναρκωτικά που της κατέστρεφαν τη ζωή”. Αγκαλιάστηκαν και ο ένας ψιθύρισε στον άλλον πόσο τον αγαπά. Το συναίσθημα αυτό ήταν γραμμένο στα πρόσωπα τους», καταλήγει.
                                          

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

1 Μαΐου 2012




   
   Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr                                                    

Μετάλλιο τιμής για τον Bob Dylan!

Ο Bob Dylan είναι ένας από τους δεκατρείς πολίτες που θα τιμηθούν φέτος με την υπέρτατη αναγνώριση της αμερικανικής πολιτεία. Το μετάλλιο τιμής, το οποίο «απονέμεται σε άτομα που έχουν κάνει ιδαίτερα εξαιρετικές ενέργειες και έχουν προσφέρει στην ασφάλεια και στα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, στην παγκόσμια ειρήνη, στον πολιτισμό ή σε άλλα σημαντικά πεδία δραστηριοποίησης και προσφοράς».
 http://www.youtube.com/watch?v=cJpB_AEZf6U&ob=av2e
Για την καριέρα του Bob Dylan και την προσφορά του στη μουσική, εμείς δεν θα πούμε τίποτα. Θα αντιγράψουμε μόνο την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου : “Ένας από τους μουσικούς που επηρέασε τόσο πολύ τον εικοστό αιώνα, ο Dylan κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1962. Γνωστός για τους πλούσιους και ποιητικούς του στίχους, η δουλειά του άσκησε σημαντική επιρροή στο κίνημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τη δεκαετία του ’60 και είχε σημαντικό αντίκτυπο στην αμερικανική κουλτούρα τις τελευταίες πέντε δεκαετίες”, αναφέρει ο Λευκός Οίκος.
“Κέρδισε 11 βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου ενός για την συνολική του προσφορά. Ονομάστηκε “Commandeur dans l’ Ordre des Arts et des Lettres” (γαλλική τιμητική διάκριση) και έλαβε ένα ειδικό βραβείο Pulitzer. Ο Dylan το 2009 τιμήθηκε με το εθνικό μετάλλιο τεχνών. Έχει γράψει περισσότερα από 600 τραγούδια τα οποία έχουν ηχογραφηθεί περισσότερες από 3.000 φορές από άλλους καλλιτέχνες. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να ηχογραφεί και να κάνει περιοδείες”, ολοκληρώνει το «σημείωμα» που συνόδευσε την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τη βράβευση του Dylan.
Εκτός από τον Bob Dylan, το Μετάλλιο Τιμής θα πάρουν και η τέως υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Madeleine Albright, o υποστηρικτής των ατομικών δικαιωμάτων John Doar, ο γιατρός William Foege, o τέως αστροναύτης και νυν γερουσιαστής John Glenn, ο ακτιβιστής του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου Gordon Hirabayashi, η δικηγόρος και υπερασπίστρια των αδυνάτων Dolores Huerta, ο Jan Karski στέλεχος της πολωνικής αντίστασης με αποστολή την «αποκαθήλωση» του  Warshaw Ghetto και των στρατοπέδων συγκέντρωσης των ναζί, η ιδρύτρια του οδηγισμού Juliette Gordon Law, η αφροαμερικανή συγγραφέας Toni Morrison, ο Πρόεδρος του Ισραήλ Shimon Peres, ο δικαστής του ανωτάτου δικαστηρίου John Paul Stevens και ο προπονητής του NCAA Pat Summitt.
Ο Πρόεδρος Barack Obama δήλωσε για τους ανθρώπους που θα παραλάβουν φέτος το Μετάλλιο της Τιμής : “Πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικά περιβάλλοντα και έχουν διαφορετική πορεία στη ζωή, αλλά κάθε ένας από αυτούς έχει προσφέρει σημαντικά στη ζωή του έθνους μας. Μας «προκάλεσαν», μας ενέπνευσαν και έκαναν τον κόσμο μας έναν καλύτερο τόπο. Ανυπομονώ να αναγνωρίσω την προσφορά τους απονέμοντάς τους αυτό το Μετάλλιο”.
www.musiccorner.gr

30 απριλιου 2012









   Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr