Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Elton John και David Furnish θελουν δεύτερο παιδί!


      Λένε ότι ο Elton John πρόκειται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. Ο τραγουδιστής και ο σύντροφός του, David Furnish -που απέκτησαν το γιο τους, Zachary, μέσω παρένθετης μητέρας τα Χριστούγεννα του 2010- θέλουν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί μέχρι το τέλος του χρόνου.
Όπως αποκάλυψε μια πηγή στη Daily Mirror: «Ο David και ο Elton δεν έκρυψαν ποτέ την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, και πιστεύουν ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή για ένα ακόμη παιδί. Μέχρι το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου, θα υπάρχει και τέταρτο μέλος στην οικογένεια John-Furnish. Είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι και λατρεύουν κάθε στιγμή που είναι γονείς».
Ενώ και οι δύο «συμμετείχαν» στη διαδικασία σύλληψης του Zach, το ζευγάρι δεν γνωρίζει ακόμη ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας.
Ο David είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε το παραμικρό στοιχείο για το ποιος είναι ο πατέρας. Τον κοιτάμε κάθε μέρα και για την ώρα έχει τη μύτη του Elton και τα δικά μου χέρια. Δεν μας νοιάζει. Είναι το παιδί μας. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι γερός και ευτυχισμένος και να παίρνει αγάπη.»
Σύμφωνα όμως με τη Daily Mirror, αυτή τη φορά σκοπεύουν να εξασφαλίσουν ότι το δεύτερο παιδί θα είναι του πατέρα που δεν τα κατάφερε την τελευταία φορά.    

                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου