Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

2 Ιουνίου 2012

 Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr 

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Neil Young και των Crazy Horse στο 'God Save The Queen'!

Τη διασκευή τους στο 'God Save The Queen' έκαναν διαθέσιμη οι Neil Young and Crazy Horse.
Πρόκειται για κομμάτι που περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Neil Young και της μπάντας του, με τίτλο 'Americana', το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου.

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1PzJdDUEGnY

Το νέο του video του Bruce Springsteen.

To video για το Rocky Ground, ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πρόσφατου άλμπουμ του, "Wrecking Ball", έκανε διαθέσιμο ο Bruce Springsteen. Βέβαια, ο Bruce Springsteen απουσιάζει από το clip.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qPmIIXXv0d8

31 Μαΐου 2012

Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr 

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

30 Μαΐου 2012

Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr

Matala Festival 2012

Στους ρυθμούς του 2ου "Matala Festival" που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Ιουνίου, ξεκινούν να κινούνται τα Μάταλα και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού στην Κρήτη.
Μάλιστα, για άλλη μια χρονιά τα Μάταλα αποτελούν πόλο έλξης για πολλά παγκόσμια δίκτυα όπως το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της Ευρώπης "arte/ZDF" το οποίο πραγματοποιεί πολλά ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ.
Το εν λόγω δίκτυο, βρέθηκε στα Μάταλα προκειμένου να γυρίσει σκηνές για την περιοχή, την ιστορία της, αλλά και τους γνωστούς σε όλους Χίπις.
Τόσο τα Μάταλα όσο και ο Δήμος Φαιστού θα προβληθούν σε όλη την Ευρώπη από το "arte/ZDF" στα πλαίσια της παραγωγής με όνομα "Greek Islands".
Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ θα προβληθεί παράλληλα το μινωικό ανάκτορο της Φαιστού αλλά και πολλά χωριά της περιοχής τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα "Ομορφότερα της Κρήτης".
 Να σημειώσουμε πως το ακριβές πρόγραμμα του Φεστιβάλ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο όπως τονίζουν οι διοργανωτές, θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων συναυλίες σπουδαίων καλλιτεχνών οι οποίες θα είναι δωρεάν στο κοινό ενώ θα ακολουθήσουν πολλά επιπλέον δρώμενα και events που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα. Παράλληλα, η διαμονή στο δημοτικό κάμπινγκ θα είναι δωρεάν για όσους το επιθυμούν.
Τέλος, όσο θα πλησιάζουν οι μέρες του 2ου "Matala Festival" τόσο θα εντείνεται το ενδιαφέρον ξένων τουριστών που θα επισκεφτούν την Κρήτη με αφορμή αυτό, αλλά και περισσότερων τηλεοπτικών δικτύων και γενικότερα μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ευρώπης.

Πηγή ->  www.e-observer.gr

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οι Pink Martini στο Θέατρο Λυκαβηττού!

Τα τραγούδια τους χαρακτηρίζονται ως ένα μουσικό οδοιπορικό! Από τη Γαλλία του Μεσοπολέμου στη μυστηριώδη Αραβία, από τη σημερινή Νέα Υόρκη στην Αβάνα του ’30, από το εξωτικό Σεν Τροπέ ως την μυστικιστική Κίνα.
Αυτοί είναι οι Pink Martini, που πάντα καταφέρνουν με ένα μαγικό συνδυασμό από ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και ποπ ρυθμούς, να φλερτάρουν με τη διάθεση του κόσμου παρασύροντας τα κορμιά σε ένα αυθόρμητο λίκνισμα.
Η μπάντα επιστρέφει στην Ελλάδα και προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη χορό, μουσική και απρόσμενα θετική διάθεση στο Θέατρο του Λυκαβηττού την Τετάρτη 11 Ιουλίου  2012 στις 21.30.
               http://www.youtube.com/watch?v=Lle_GA1cg20&feature=related

Στο νοσοκομείο ο Elton John με αναπνευστικά προβλήματα.

O Elton John χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Ο τραγουδιστής μπήκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai και μετά από μια σειρά εξετάσεων, πήρε εξιτήριο. Ο John αναγκάστηκε να ακυρώσει τέσσερις συναυλίες που θα έδινε στο Λος Άντζελες αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού οι γιατροί του απαγόρευσαν να τραγουδήσει και του συνέστησαν «απόλυτη ξεκούραση και αντιβίωση». Ο Elton παραπονέθηκε ότι νιώθει παράξενα, και δήλωσε: «Λατρεύω να δίνω συναυλίες και θα είμαι ενθουσιασμένος όταν επιστρέψουμε στο Colosseum τον Οκτώβριο για να ολοκληρώσουμε τις έντεκα συναυλίες. Το μόνο που μπορώ να πω στους θαυμαστές μου είναι λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μαζί σας».

27 Μαΐου 2012

Πηγή ->  http://www.musicdiary.gr