Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Matala Festival 2012

Στους ρυθμούς του 2ου "Matala Festival" που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Ιουνίου, ξεκινούν να κινούνται τα Μάταλα και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού στην Κρήτη.
Μάλιστα, για άλλη μια χρονιά τα Μάταλα αποτελούν πόλο έλξης για πολλά παγκόσμια δίκτυα όπως το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της Ευρώπης "arte/ZDF" το οποίο πραγματοποιεί πολλά ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ.
Το εν λόγω δίκτυο, βρέθηκε στα Μάταλα προκειμένου να γυρίσει σκηνές για την περιοχή, την ιστορία της, αλλά και τους γνωστούς σε όλους Χίπις.
Τόσο τα Μάταλα όσο και ο Δήμος Φαιστού θα προβληθούν σε όλη την Ευρώπη από το "arte/ZDF" στα πλαίσια της παραγωγής με όνομα "Greek Islands".
Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ θα προβληθεί παράλληλα το μινωικό ανάκτορο της Φαιστού αλλά και πολλά χωριά της περιοχής τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα "Ομορφότερα της Κρήτης".
 Να σημειώσουμε πως το ακριβές πρόγραμμα του Φεστιβάλ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο όπως τονίζουν οι διοργανωτές, θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων συναυλίες σπουδαίων καλλιτεχνών οι οποίες θα είναι δωρεάν στο κοινό ενώ θα ακολουθήσουν πολλά επιπλέον δρώμενα και events που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα. Παράλληλα, η διαμονή στο δημοτικό κάμπινγκ θα είναι δωρεάν για όσους το επιθυμούν.
Τέλος, όσο θα πλησιάζουν οι μέρες του 2ου "Matala Festival" τόσο θα εντείνεται το ενδιαφέρον ξένων τουριστών που θα επισκεφτούν την Κρήτη με αφορμή αυτό, αλλά και περισσότερων τηλεοπτικών δικτύων και γενικότερα μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ευρώπης.

Πηγή ->  www.e-observer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου