Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Michael Jackson και Whitney Houston!

           Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Whitney Houston με τον Michael Jackson.
Φαίνεται πως είχαν στο παρελθόν σχέση πριν η Houston παντρευτεί τον rapper Bobby Brown.
Συνέντευξη του πρώην σωματοφύλακα και έμπιστου του Michael, Matt Fiddes στην εφημερίδα "The Sun" αποκαλύπτει ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν μια άκρως κρυφή σχέση η οποία κράτησε πολύ λίγο.
Ο Matt Fiddes, ισχυρίζεται πως οι δυο τους, είχαν μια πολύ καυτή σχέση το 1991, με τον Michael να θέλει μέχρι και να την παντρευτεί!
Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως για ένα διάστημα , η Whitney είχε μετακομίσει στην Neverland στο  αγαπημένο ράντσο του Jackson, και οι δυο τους ζούσαν σαν ένα κανονικό ζευγάρι.
Δυο εβδομάδες κράτησε η σχέση τους,και ύστερα η Whitney έδωσε τέλος στη σχέση τους.Ξανασυναντήθηκαν μια δεκαετία αργότερα, σε συναυλία στη Νέα Υόρκη, όπου ο Jackson γιόρταζε τα 30 χρόνια του στη μουσική, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι συγκινησιακά φορτισμένο.
Ο σωματοφύλακας τονίζει πως:
Ήταν και οι δύο χάλια, για να είμαι ειλικρινής.«Μοιράστηκαν τις τελευταίες τους αγκαλιές, ενώ ο Michael παρακαλούσε τη Whitney να απαλλαγεί από τα ναρκωτικά που της κατέστρεφαν τη ζωή”. Αγκαλιάστηκαν και ο ένας ψιθύρισε στον άλλον πόσο τον αγαπά. Το συναίσθημα αυτό ήταν γραμμένο στα πρόσωπα τους», καταλήγει.
                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου