Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ακατάλληλη η Madonna!

                                                   
Μετά την πρεμιέρα του video clip του “Girl Gone Wild” της Madonna, το YouTube το έκρινε ως ακατάλληλο για ανηλίκους και απαγόρευσε στους χρήστες κάτω των 18 να έχουν πρόσβαση σε αυτό.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του YouTube, όποιο video clip περιέχει γυμνό και σεξουαλικά υπονοούμενα μπορεί να απαγορευτεί ή να περιοριστεί η πρόσβαση σε αυτό.
Το video clip του “Girl Gone Wild”, που περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ “MDNA”, καταδικάστηκε ως υπερβολικά «άσεμνο» γιατί η Madonna χορεύει ανάμεσα σε γυμνούς και ημίγυμνους άντρες χορευτές και μοντέλα.
Μια άλλη “ενοχλητική” για το YouTube σκηνή είναι όταν ένας άντρας αγγίζει το καβάλο του υπονοώντας την πράξη του αυνανισμού.
Εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε ότι το video παραβιάζει τις “συλλογικές κατευθυντήριες γραμμές”.
Η ομάδα της Madonna αναπροσαρμόζει τις απαγορευμένες σκηνές του “Girl Gone Wild”, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το μάρκετινγκ του νέου της άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.
Εκπρόσωπος της Madonna δήλωσε για την απαγόρευση: «Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτό είναι ένα πισωγύρισμα στη δεκαετία του ’90, όταν το MTV αρνήθηκε τη μετάδοση του “Justify My Love”».
Δείτε το video clip στο που εμφανίζει την ένδειξη, «Αυτό το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους σύμφωνα με τις Οδηγίες κοινότητας».
http://www.youtube.com/watch?v=tYkwziTrv5o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου