Τρίτη 1 Μαΐου 2012

“Burn It Down” των Linkin Park!

         Οι Linkin Park ανακοίνωσαν τον τίτλο του πέμπτου στούντιο άλμπουμ τους “Living Things” που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια, ανάμεσα στα οποία είναι και το “Burn It Down” που είναι ήδη διαθέσιμο για ακρόαση.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Kerrang! ο Chester Bennington δήλωσε ότι έχουν περιορίσει τους πειραματισμούς που έκαναν στο προηγούμενο άλμπουμ “A Thousand Suns”, το οποίο είχε αποσπάσει ανάμεικτες κριτικές από τους οπαδούς του συγκροτήματος.
«Έχουμε επιστρέψει σε πιο γνώριμες καταστάσεις, δουλέψαμε πολύ τον ήχο της κιθάρας χωρίς ωστόσο να πλησιάζει τόσο στη heavy metal μουσική», είπε ο τραγουδιστής.
Επίσης, αποκάλυψε ότι ο τίτλος του άλμπουμ συνοψίζει και το νόημα των στίχων των τραγουδιών, αφού αναφέρονται περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις.
Ο Mike Shinoda είπε σε συνέντευξή του στο NME.com: «Στους τελευταίους δίσκους το ενδιαφέρον μας είχε στραφεί σε παγκόσμια κοινωνικά θέματα, στα οποία δεν έχουμε γυρίσει την πλάτη. Απλά αυτό το άλμπουμ είναι πολύ πιο προσωπικό».
http://www.youtube.com/watch?v=BnQ3Crein_Y                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου