Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τσιμεντώνουν τον τάφο της Whitney Houston!

    
  Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τους κληρονόμους η έμπνευση των συγγενών να θάψουν τη Whitney Houston με τα αγαπημένα της κοσμήματα, αξίας 500.000 δολαρίων. Σε απόγνωση η μητέρα της Cissy Houston δίνει εντολή για μπετόν γύρω από τον τάφο!
Από την ημέρα της ταφής της στις 18 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, η μητέρα της Whitney πληρώνει ειδικούς φρουρούς προκειμένου να βρίσκονται στον τάφο της κόρης της 24 ώρες το 24ώρο στο Κοιμητήριο Fairview του New Jersey γιατί φοβάται ότι ληστές σχεδιάζουν ήδη επιχείρηση κλοπής των κοσμημάτων που έχουν ταφεί μαζί με την κόρη της. Το πρόβλημα όμως είναι πως δε μπορεί να πληρώνει τους φρουρούς εφ' όρου ζωής.
Η ντίβα ενταφιάστηκε με ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ένα σετ διαμαντένια σκουλαρίκια, δίπλα στη σωρό του πατέρα της John Russell Houston Jr. ο οποίος πέθανε το 2003.
«Η 78χρονη Cissy δεν έχει τα χρήματα να πληρώνει τους φρουρούς εφ' όρου ζωής», δήλωσε φίλος της οικογένειας στην εφημερίδα Daily Star ενώ ένας ειδικός στους ενταφιασμούς στο Χόλυγουντ φαίνεται πως δήλωσε πως αυτό είναι η μόνη λύση για να γίνει αδυνατη η κλοπή!
Η Cissy Houston εν τω μεταξύ, βρίσκεται αυτές τις μέρες σε συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους προκειμένου να κυκλοφορήσει σύντομα βιβλίο με «όλη την αλήθεια για την περιπετειώδη ζωή» της Whitney, η οποία βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα δωματίου του ξενοδοχείου Beverly Hilton στις 11 Φεβρουαρίου 2012. Η ίδια δήλωσε "Θέλω να σταματήσω τα ψέμματα, θα συμπεριλάβω και τα κακά και τα καλά, θα μιλήσω για θέματα για την εξάρτησή της αλλά και το γάμο της με τον Bobby Brown".                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου