Σάββατο 28 Απριλίου 2012

George Michael

                                                  
Ο George Michael αποφάσισε να ευχαριστήσει τους φανατικούς θαυμαστές του που του συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του με ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο White Light, ειδικά αφιερωμένο σε αυτούς.
http://www.youtube.com/watch?v=2MxIvNtP6vg
 Ο  George Michael, μετά την πολυήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο με οξεία πνευμονία και το πρόσφατο  παιχνίδι  του με τον θάνατο, εμπνεύστηκε ένα νέο τραγούδι με τίτλο  White Light . Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, το κομμάτι αυτό γράφτηκε για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της σοβαρής ασθένειας που τον κράτησε στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες. Χαρακτηριστικά αναφέρει μάλιστα: Ίσως πρόκειται για το καλύτερο χορευτικό κομμάτι που έκανα ποτέ.
Ο 48χρονος τραγουδιστής δούλεψε σχεδόν ένα μήνα για το τραγούδι αυτό και τώρα πια το ολοκλήρωσε. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους θαυμαστές του που προσεύχονταν για αυτόν όλο αυτόν τον καιρό, λέγοντας: Θα σας ανταποδώσω την αμέριστη συμπαράσταση που μου δείξατε με τον μόνο τρόπο που ξέρω, με τη μουσική.
Ο Michael μπήκε στο νοσοκομείο στις 21 Νοεμβρίου 2011, την ημέρα που θα έδινε συναυλία στη Βιέννη. Διαγνώστηκε με οξεία πνευμονία και ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Η κατάστασή του ήταν αρκετά κρίσιμη. Τον Δεκέμβρη ο ίδιος τόνιζε: Είμαι πραγματικά τυχερός που είμαι ακόμα στη ζωή. Κάποιος πιστεύει ότι έχω ακόμα δουλειά να κάνω εδώ.
Τώρα, ο George Michael ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή, με νέες ημερομηνίες και περιοδεία τον Σεπτέμβρη, ξεκινώντας από τη Βιέννη, ενώ παράλληλα, δουλεύει το έκτο studio album του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου