Τρίτη 24 Απριλίου 2012

O Ρόμπιν Γκιμπ ξύπνησε από το κώμα μετά από 12 μέρες!


Ο 62χρονος Ρόμπιν Γκιμπ (Robin Gibb) είχε πέσει σε κώμα την περασμένη βδομάδα μετά από πνευμονία, ενώ υποφέρει και χρόνια από καρκίνο στο ήπαρ.
Οι συγγενείς του Γκιμπ είπαν πως του τραγουδούσαν όσο ήταν σε κώμα, ενώ η γυναίκα του αποκάλυψε ότι τον είδε να κλαίει ότι του έπαιξε το Crying του Roy Orbison.
Οταν τελικά ξύπνησε από το 12ήμερο κώμα, ο Γκιμπ κοίταξε τον γιο του και είπε : 'Hello RJ', ενώ ο RZ δήλωσε αργότερα στη Daily Express ότι ο πατέρας του συνήλθε.
Ο Γκιμπ 18 μήνες νωρίτερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση αλλά μετά διαγνώστηκεμε καρκίνο, ο οποίος ενώ φάνηκε ότι ήταν σε ύφεση, τον περασμένο μήνα η κατάσταση χειροτέρεψε.
Ο δίδυμος αδελφός του, ο Μορις πέθανε από το ίδιο πρόβλημα, ενώ ο νεότερος αδελφός αντυ από καρδιακή ανεπάρκεια στα 30 του.
Οι Bee Gees θα μείνουν στην ιστορία για τη συνδρομή τους στο soundtrack του φιλμ του 1977 Saturday Night Fever, που έκανε τη ντίσκο ένα παγκόσμιο φαινόμενο.
Ο Γκιμπ αποκάλυψε την ασθένειά του τον Οκτώβρη του 2010, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως δεν ξέρει αν η ασθένειά ειναι το τίμημα της δόξας και της φήμης που έχει απολαύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου