Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Oι ZZ Top-νέα τραγούδια!

Με το νέο άλμπουμ των ZZ Top να κινδυνεύει να αποτελέσει άλλη μια περίπτωση “Chinese Democracy”, το συγκρότημα αποφάσισε να θέσει σε κυκλοφορία τέσσερα από τα νέα κομμάτια, τα οποία μάλιστα παρουσίασε επίσημα.
“I Gotsta Get Paid”, “Chartreuse”, “Over You” και “Consumption” είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο EP που ετοιμάζουν οι ZZ Top και θα έχει τίτλο “Texicali”. Το “I Gotsta Get Paid” ακούγεται στην ταινία “Battleship”, και το σύνολο των κομματιών που θα περιλαμβάνονται και στο άλμπουμ είναι σε παραγωγή του Rick Rubin.
“Τρωγόμασταν να κυκλοφορήσουμε κάποια κομμάτια πριν το άλμπουμ. Η απόφασή μας να κάνουμε διαθέσιμα αυτά τα τέσσερα κομμάτια, προήλθε από την άποψή μας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την «αναγγελία» του άλμπουμ. Ο Dusty, ο Frank κι εγώ, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με όσα πετύχαμε στο studio, γι’ αυτό θελήσαμε να προσφέρουμε ένα ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο που είναι το πλήρες άλμπουμ και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο”, δήλωσε σχετικά ο Billy Gibbons.
Το “Texicali” θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή την ερχόμενη Τρίτη ενώ για το άλμπουμ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες ούτε για τον τίτλο, ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς το «φθινόπωρο» είναι αρκετά μεγάλο διάστημα. Το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος είχε κυκλοφορήσει το 2003, και έκτοτε πολλές φορές υπήρξαν αναφορές και φήμες για το νέο τους άλμπουμ, αλλά τα χρόνια πέρασαν με το συγκρότημα να κάνει την πρώτη του δισκογραφική κίνηση μόλις τώρα.
 I Gotsta Get Paid->  http://www.youtube.com/watch?v=ExOppMsnq4M
 Consumption->        http://www.youtube.com/watch?v=6telYlnaATo&feature=relmfu 

Πηγή ->  www.musiccorner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου