Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Lionel Richie έριξε τη Madonna από την κορυφή!

                                                  
Σίγουρα δεν περίμενε να δει να τερματίζει πρώτος όταν εκεί πάνω στο θρόνο της πρώτης θέσης είναι ο καινούριος δίσκος της Madonna, MDNA και στη δεύτερη θέση ο μόνιμος κάτοικος των charts, 21 της Adele. Αν ήμασταν στα 80's και τα 90's τότε δε θα σου φαινόταν και τόσο περίεργο αλλά ο Lionel Richie με το άλμπουμ του “Tuskegee” προσγειώθηκε στην κορυφή του Billboard 200 πουλώντας 129.000 αντίτυπα σύμφωνα με το Nielsen SoundScan.
Είναι η τρίτη φορά που δίσκος του 63χρονου τραγουδιστή, φτάνει στο νούμερο ένα και η πρώτη μετά από το 1986 που το “Dancing on the ceiling” έβλεπε τους υπόλοιπους δίσκους από ψηλά. Το Tuskeegee ήταν τρεις βδομάδες στο Billboard chart κι εκεί που φαινόταν πως τη Madonna θα τη ρίξει η Adele για να διεκδικήσει τη θέση της και πάλι, ξαφνικά ο Richie εκτοξεύτηκε στη θέση του MDNA.
Αυτό που βοήθησε την αύξηση των πωλήσεων ήταν η συναυλία που έδειξε το CBS “Lionel Richie & Friends in concert” και μέτρησε 7.7 εκατομμύρια θεατές και είχε την περισσότερη τηλεθέαση από κάθε άλλη εκπομπή εκείνη την ημέρα (13 Απριλίου). Έτσι γιατί ο παλιός είναι αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου