Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ερχεται η αυτοβιογραφία του John Taylor-Duran Duran

                                               
Φέτος, όχι μόνο θα ακούσουμε και θα δούμε τους Duran Duran από απόσταση αναπνοής, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία και να τους διαβάσουμε!
Παράλληλα με τις προετοιμασίες για την λαμπερή καλοκαιρινή περιοδεία των Duran Duran, που θα κάνει μια και μοναδική στάση στη χώρα μας, στις 6 Ιουλίου 2012 στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, ο John Taylor «ξέκλεψε» λίγο χρόνο για να ανακοινώσει την έκδοση της αυτοβιογραφίας του.
Η αυτοβιογραφία του θα έχει τον τίτλο “In the Pleasure Groove: Love, Death and Duran Duran” και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο / Οκτώβριο του 2012.
Ο John, μάλιστα, ταξίδεψε πρόσφατα ως την Αυστραλία, όπου έγινε η επίσημη φωτογράφηση για την κυκλοφορία του βιβλίου του.
Περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας καθώς, ειδικά τα κεφάλαια που θα αναφέρονται στην αγάπη, αναμένονται να έχουν ιδιαίτερο και 'πιπεράτο' ενδιαφέρον εάν αναλογιστεί κανείς τις ήδη γνωστές πρώην αγαπημένες του καρδιοκατακτητή John Taylor.
Tρανταχτά ονόματα της showbiz έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με το όνομά του όπως το πανέμορφο top model Christy Turlington, η “sex and the city” Kim Cattrall, η Diane Lane, η Nastassja Kinski αλλά και η απόλυτη diva Diana Ross.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου