Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Νέο single των Beach Boys.

Το συγκρότημα των Beach Boys, που γνώρισε τη δόξα και πολλές επιτυχίες την δεκαετία του 1960, επανενώθηκε και κυκλοφόρησε το πρώτο του νέου single ύστερα από δύο δεκαετίες με τίτλο «That's Why God Made the Radio».
Το τραγούδι αυτό θα είναι το πρώτο single από το album το οποίο προετοίμαζε το συγκρότημα ενόψει της περιοδείας του για την 50η επέτειο από την ίδρυσή του, που ξεκίνησε την Τρίτη.
Η αρχική «σύνθεση» του συγκροτήματος: οι Al Jardine και Brian Wilson  θα συνεργαστούν με τους Bruce Johnston και David Marks για τις ανάγκες της κυκλοφορίας του άλμπουμ και της περιοδείας τους.
Οι αδελφοί του Wilson, Carl και Dennis, οι οποίοι ήταν από τα πρώτα μέλη του συγκροτήματος την δεκαετία του 1960, πέθαναν το 1983 και το 1998 αντίστοιχα.
Το νέο άλμπουμ των Beach Boys αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου.
Εξηντάρηδες και εβδομηντάρηδες, σήμερα, οι Beach Boys επανενώθηκαν και ξεκίνησαν την Τρίτη την επετειακή περιοδεία τους σε 40 πόλεις αρχής γενομένης από το Φίνιξ της Αριζόνα και, μεταξύ άλλων, θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Τζαζ της Νέας Ορλεάνης και στο μουσικό φεστιβάλ Μποναρού.
http://www.youtube.com/watch?v=_581oQjCwnE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου