Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η σχέση του Mick Jagger με τον Keith Richards γίνεται ταινία!

Η άστατη σχέση των δύο μεγάλων ροκ σταρ μεταφέρεται στα κινηματογραφικά πανιά...

Αρχικά ήρθε στη δημοσιότητα το γράμμα  που είχε στείλει ο Keith Richards στη θεία του  κι έλεγε για την πρώτη φορά που μίλησαν με τον Mick Jagger σ 'έναν σταθμό λεωφορείου και το πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο πρώτος για τη γνωριμία με τον καλύτερο τραγουδιστή εκείνη την εποχή. Ύστερα ο πρώτος μπήκε στη μπάντα του, έγιναν οι Rolling Stones, έγραφαν ιστορία χωρίς να καταλαβαίνουν το μέγεθος της μπάντας και την επιρροή τους στον κόσμο.Μαζί με όλα αυτά βέβαια ήρθαν και τα αμέτρητα ναρκωτικά ,οι καταχρήσεις, οι συνεχόμενοι τσακωμοί μεταξύ του 69χρονου κιθαρίστα και του συνομηλίκου frontman του συγκροτήματος. Η άστατη σχέση τους είχε συνέχεια σκαμπανεβάσματα, ήταν κολλητοί κι «εχθροί» ταυτόχρονα, οι γυναίκες ήταν πάντα λόγος για διαξιφισμούς ανεξάρτητα αν στο τέλος πάντα έφτιαχναν μουσικάρες.
Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του φανταστικοί δίσκου τους Exile in main street, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ίσως ο καλύτερος όλης της δισκογραφίας τους και σύμφωνα με το Rolling Stone είναι μέσα στα 50 top άλμπουμ που έχουν γραφτεί ποτέ, αυτή η σχέση είχε φτάσει στα όρια της αφού ο Ρίτσαρντς είχε εθιστεί στην ηρωίνη, και οι δυο έπιναν τα πάντα, επικρατούσε ένα μπάχαλο μέσα στο γκρουπ και τους είχαν αναγκάσει να φύγουν από την Αγγλία με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Όλο αυτό που επικρατούσε ανάμεσα στις δύο τεράστιες μουσικές μορφές τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται μέσα στο βιβλίο που έγραψε Robert Greenfied με τίτλο Exile on Main Street: A season in Hell και προσεχώς θα μεταφερθεί στα κινηματογραφικά πανιά.

Η ιδέα για την μεταφορά του στις αίουσες ανήκει στον Sir Richard Branson παραγωγό της εταιρίας Virgin Films που έχει πάρει τα δικαιώματα τους βιβλίου και θα ξεκινήσουν σύντομα το «χτίσιμο» του καστ με τους πρωταγωνιστές και τους υπόλοιπους συντελεστές.

 

1 σχόλιο: